Energie en geld besparen met een warmtepomp

Het jaar 2026 komt snel dichterbij. Vanaf dan is de hybride warmtepomp de minimale verplichting bij ketelvervanging. Met de keuze voor een warmtepomp ben je niet alleen duurzaam bezig, je bespaart ook substantieel op de energierekening. Een extra reden om tijdig over te stappen op een warmtepomp. Voor het selecteren en installeren van jouw warmtepomp, ben je bij Deno XL aan het juiste adres.

Toekomstgericht verwarmen

Een warmtepomp combineert energie-efficiëntie, financiële voordelen, milieuvriendelijkheid, onafhankelijkheid van aardgas, minimaal onderhoud én de potentie om vastgoedwaarde te verhogen. Dit maakt een warmtepomp een goede investering voor een bedrijfspand of woning! Toekomstgericht verwarmen doe je met Deno XL.

Verschillende soorten warmtepompen

Warmtepompen zijn er in verschillende soorten. Sommige systemen halen hun energie uit de buitenlucht, anderen uit de bodem of uit het grondwater. Daarnaast is er een onderscheid tussen all electric en hybride warmtepompen, waarbij de laatste meestal samenwerkt met een gasketel. Deno XL is gespecialiseerd in zowel hybride warmtepompsystemen, als ook in zogeheten ‘lucht/water-warmtepompsystemen’. Wij vertellen u graag meer over beide installaties.

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met een cv-ketel. In principe is de warmtepomp verantwoordelijk voor het verwarmen van het gebouw, maar op heel koude dagen kan de ketel bijspringen als dat nodig is. Zelfs in niet optimaal geïsoleerde gebouwen bespaar je zo al op je gasverbruik, maar houd je de temperatuur ook op de koudste dagen wel comfortabel. Een ideale oplossing voor veel bedrijfspanden.

Lucht/water-warmtepomp

Een lucht/water-warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht om de binnenruimtes te verwarmen of koelen. De buitenunit van de installatie zuigt buitenlucht aan. Met de energie uit de buitenlucht kan de binnenunit het water in het cv-systeem op de gewenste temperatuur brengen en de ruimte via de vloer, het plafond of de convectoren verwarmen. Zo is het binnen altijd comfortabel.

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw warmtepomp altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Warmtepompen installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een warmtepomp kunnen selecteren.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk