Op hoogwaardige en deskundige wijze jouw huis verduurzamen

Bij DenoXL staan we bekend om onze uitstekende service en expertise op het gebied van duurzaamheid. Hoewel we een bedrijf zijn dat zich richt op zakelijke klanten, willen we benadrukken dat ook particulieren bij ons terecht kunnen en kunnen profiteren van dezelfde hoogwaardige service en producten.

Laadpalen

Soorten laadpalen

Een laadpaal kan zowel op de vloer als aan een muur worden gemonteerd. Bij wandmontage spreken we ook wel van een ‘wallbox’. Deze is doorgaans iets goedkoper dan een op de grond geplaatste laadpaal en kan bijvoorbeeld een geschikte optie zijn als je een garage hebt.

Een belangrijke vraag om te stellen, is hoeveel vermogen je laadpaal nodig heeft. Doorgaans is dit 3,7, 7,4, 11 of 22 kW, afhankelijk van de elektriciteitsaansluiting van je woning. Deno XL brengt de mogelijkheden bij jou thuis in kaart en zorgt altijd voor de meest geschikte oplossing!

Het opladen van elektrische auto’s vergt relatief veel elektriciteit. Natuurlijk wil je stroomstoringen voorkomen. Dit kan dankzij Load Balancing. Hierbij leggen we extra voorzieningen aan, die de stroom zorgvuldig verdelen en daarmee overbelasting voorkomen.

FAQ

Altijd een plek om je auto op te laden, en dat vaak ook nog eens goedkoper dan openbare oplaadpunten. Een laadpaal thuis is een investering, maar wel één die zeer de moeite waard is. Wat voor laadpaal je precies nodig hebt, is van verschillende factoren afhankelijk. Deno XL heeft voor iedere situatie de juiste laadoplossing.

Bij het plaatsen van een of meerdere laadpalen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Deno XL helpt jou om de juiste keuze te maken!

Zonnepanelen

Over onze zonnepanelen

Je eigen duurzame energie opwekken en daarmee veel geld besparen. Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor de aanschaf van zonnepanelen. Helaas leidt die groeiende vraag nog wel eens tot grote kwaliteitsverschillen tussen verschillende zonnepanelen en installatiebedrijven. Bij Deno XL ben jij altijd zeker van een goed werkende installatie, betrouwbare monteurs, snelle levertijden en de hoogste kwaliteit zonnepanelen!

Bij Deno XL regelen wij het gehele traject van A tot Z. We beginnen met een dakberekening om te zien hoeveel zonnepanelen je op het dak kwijt kunt, we bekijken jouw huidige verbruik en bespreken het toekomstige verbruik. Vervolgens nemen we de volledige installatie op ons. Onderconstructies, zonnepanelen, omvormers, eventuele accu en de software voor monitoring; wij verzorgen het hele pakket.

Deno XL werkt uitsluitend met tier 1 fabrikanten. Dit staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij bieden we jou als klant de keuze tussen Europese of Chinese zonnepanelen. Bovendien werken wij met full black zonnepanelen. Deze vallen minder op, wat zorgt voor de allermooiste uitstraling van jouw zonnepanelen!

Warmtepompen

Over onze warmtepompen

Het jaar 2026 komt snel dichterbij. Vanaf dan is de hybride warmtepomp de minimale verplichting bij het vervangen van jouw cv-ketel. Met een warmtepomp ben je niet alleen duurzaam bezig, je bespaart ook substantieel op je energierekening. Een extra reden om tijdig over te stappen op een warmtepomp. Voor het selecteren en installeren van jouw warmtepomp, ben je bij Deno XL aan het juiste adres.

Een hybride warmtepomp gebruik je in combinatie met een cv-ketel. In principe is de warmtepomp verantwoordelijk voor het verwarmen van het gebouw, maar op heel koude dagen kan de ketel bijspringen als dat nodig is. Zelfs in niet optimaal geïsoleerde woningen bespaar je zo al op je gasverbruik, maar houd je de temperatuur ook op de koudste dagen wel comfortabel. Een ideale oplossing voor veel woningen.

Een lucht/water-warmtepomp gebruikt warmte uit de buitenlucht om de binnenruimtes te verwarmen of koelen. De buitenunit van de installatie zuigt buitenlucht aan. Met de energie uit de buitenlucht kan de binnenunit het water in het cv-systeem op de gewenste temperatuur brengen en de ruimte via de vloer, het plafond of de convectoren verwarmen. Zo is het in jouw woning altijd comfortabel.

Thuisbatterijen

Over onze thuisbatterijen

Verduurzaming van jouw woning stopt niet bij zonnepanelen of laadpalen alleen. Wie duurzame energie opwekt, wil deze ook zo efficiënt mogelijk inzetten. Ook Deno XL vindt het belangrijk om verduurzaming zo breed en volledig mogelijk aan te pakken. Daarom behoren ook thuisbatterijen tot ons aanbod.

Hoewel steeds meer mensen overstappen op zonne-energie, wil iedereen natuurlijk voorkomen volledig afhankelijk te zijn van wanneer de zon schijnt. Bovendien zal salderen door de plannen van het kabinet de komende jaren steeds minder opleveren. Gelukkig is het mogelijk om zelf opgewekte energie op te slaan en op een later moment te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het ’s nachts opladen van je elektrische auto. Om dit mogelijk te maken, levert en plaatst Deno XL ook thuisbatterijen. Deze kunnen zelfstandig als back-up functioneren, maar zeker ook in combinatie met zonnepanelen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag direct een offerte aan!

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Fam. Meijer

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super installatie!

David Van Linschoten

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt