All electric warmtepomp

Met een volledig elektrische warmtepomp gaat je woning volledig van het gas af. Je verwarmt je huis dan volledig elektrisch. De warmtepomp zorgt voor zowel de verwarming van je huis als voor het warme tapwater, waarbij een boiler al je warm water levert. Hoewel de investering in een volledig elektrische warmtepomp groter is dan in een hybride warmtepomp, ben je hiermee volledig voorbereid op de toekomst waarin gas steeds minder gebruikt zal worden.

Wij bieden voor elke klant een passende warmtepomp, afhankelijk van je type woning en bestaande CV. Deno XL gebruikt slimme warmtepompen die, wanneer er energie terug geleverd moet worden, deze energie inzet om bijvoorbeeld de warmtepomp te koelen.

Hoe werkt een all electric warmtepomp?

Wanneer je thuis de thermostaat aanzet, start de warmtepomp en hierdoor wordt je woning verwarmt. De werking van een volledig elektrische warmtepomp kun je vergelijken met de werking van een koelkast, maar dan precies andersom. Deze warmtepompen hebben een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater. Vervolgens wordt deze warmte doorgegeven aan het koelmiddel. Via de binnenunit komt de warmte in je woning terecht. Op warme dagen kan dit proces omgekeerd worden om te koelen.

Is jouw woning geschikt voor een all electric warmtepomp?

Een volledig elektrische warmtepomp is geschikt als je woning redelijk tot goed geïsoleerd is. Je kunt deze een all electric warmtepomp combineren met vloer- of wandverwarming, of met radiatoren die voldoende warmte afgeven bij een lage watertemperatuur.

Voldoende ruimte

Bij het plaatsen van een all electric warmtepomp is het belangrijk dat er voldoende ruimte is aan de binnenkant en buitenkant van je woning. Er moet namelijk plek zijn voor een binnen-en buitenunit. Bij het buitendeel is het belangrijk om rekening te houden met de geluidseisen vastgesteld door de overheid.

Lage temperatuur afgiftesysteem

Bij een all electric warmtepomp werkt de installatie met een lage temperatuur. Hierdoor is het belangrijk dat de temperatuur van het water in het verwarmingssysteem zo laag mogelijk is.

Extra goede isolatie

Om een all electric warmtepomp te plaatsen is het belangrijk dat de woning een goede isolatie heeft. Dit zorgt voor zo min mogelijk warmteverlies en hierdoor kan de warmtepomp zo optimaal mogelijk werken.

Wij installeren warmtepompen van:

Daikin logo
Nefit & Bosch
Remeha
Intergas

Geschat resultaat

Het uiteindelijke resultaat hangt sterk af van verschillende factoren, waaronder de efficiëntie van de verwarmingssystemen in de woning en de specifieke kenmerken van de gekozen warmtepomp.

Investering

Vanaf € 8.100

De investering van een all electric warmtepomp is vanaf €8.100. De prijs is sterk afhankelijk van het type, merk en je woning.

Besparing

€ 800-1600 jaarlijks

Een gemiddeld huishouden bespaard jaarlijks tussen de €800-1600 euro. Dit is een gemiddelde indicatie afhankelijk van je verbruik en type woning.

Terugverdientijd

6-10  jaar

De terugverdientijd van een warmtepomp ligt gemiddeld tussen de 6 tot 10 jaar. Dit is sterk afhankelijk van de energieprijzen en het verbruik van de woning.

De voordelen van een all electric warmtepomp

  • Enkel warmtepomp, zonder cv-ketel

  • 100% elektrisch, dus volledig gasloos

  • 100% besparen

  • Levert ook warm water

  • Vanaf prijs €8.100 (inclusief standaard installatie en na aftrek van subsidie)

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw warmtepomp altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Warmtepompen installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een warmtepomp kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 4 weken een warmtepomp instaleren in je woning.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk