Airconditioning

Airconditioning

Efficiënt koelen en verwarmen met moderne airconditioningsystemen

Met een airconditioning kun je jouw woning of bedrijfspand zowel koelen als verwarmen met één enkele installatie. Dit zorgt voor een comfortabele temperatuur gedurende de winter- en zomermaanden en bespaart tevens op je energierekening door minder gasverbruik. Ontdek de voordelen van een airconditioningsysteem voor je kantoor of woning.

Bij Deno XL staan onze experts klaar om je te helpen bij het kiezen van een geschikte airconditioninginstallatie voor je woning of bedrijfspand. Wij garanderen installatie op locatie binnen twee weken.

Airconditioning - Deno XL

Verschillende soorten airconditioning

Airconditioningsystemen zijn er in verschillende mogelijkheden. Bij een systeem zijn er single split-units, multi-split units evenals een wand- en vloermodel. Een airco heeft als primaire functie de ruimte te verkoelen, maar zijn ook uitermate geschikt voor verwarmen en luchtzuivering. Deno XL is gespecialiseerd in single split-units, multi-split units evenals een wand en vloermodellen. Wij vertellen je graag meer over de verschillende mogelijkheden.

Haier Tundra Plus Airconditioning

Haier Tundra Plus

 • Geschikt voor koelen en verwarmen

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Hoog efficiënt energie klasse A++

 • Bediening met afstandsbediening

 • 5 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €1.800 (inclusief standaard installatie)

Daikin Comforaa Airconditioning

Daikin Comfora

 • Geschikt voor koelen en verwarmen

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Hoog efficiënt energie klasse A++

 • Bediening met de app

 • Fluisterstille Werking

 • 5 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €2.200 (inclusief standaard installatie)

Daikin Stylish airconditioning

Daikin Stylish

 • Geschikt voor koelen en verwarmen

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Hoog efficiënt energie klasse A++

 • Beschikbaar in 4 kleuren (wit, zilver, zwart en zwarthout)

 • Bediening met de app

 • Fluisterstille Werking

 • Verkrijgbaar in wit, zilver, mat zwart en zwarthout.

 • 5 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €2.700 (inclusief standaard installatie)

Wij installeren airconditioning systemen van:

Daikin logo
Haier logo airconditioning

De voordelen van een airconditioning

Het plaatsen van een airconditioning in je woning of bedrijfspand heeft verschillende voordelen. Het zorgt voor een comfortabele temperatuur, besparing op de energie rekening en bevordert je gezondheid!

Comfortabele temperatuur

Met een airconditioningsysteem is het mogelijk je woning of bedrijfspand te verkoelen en verwarmen. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een comfortabele temperatuur.

Besparen op de energie rekening

Naast het verkoelen van je ruimte is een airconditioningsysteem uitermate geschikt om te verwarmen. Hierdoor bespaar je aanzienlijk gas en kosten op de energierekening.

Gezond binnenklimaat

Naast verwarming en verkoeling zorgt een airconditioningsysteem voor een gezond binnenklimaat. Een airconditioning voorkomt temperatuurschommelingen, waardoor je concentratie verbetert en je algehele fitheid toeneemt.

Het installeren van een airconditioning

Bij aankoop van een airconditioning bieden wij een standaard installatie bij jouw woning of kantoorpand. Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een airconditioning kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 2 weken een airconditioning installeren en dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project. Vraag ons eens om een advies en een plan van aanpak.

Veelgestelde vragen airconditioning

Veelgestelde vragen over airconditioning

Is het mogelijk om voor airconditioning subsidie te ontvangen?

Nee, het is helaas niet mogelijk om voor een airconditioning systeem een subsidie aan te vragen. Airco’s en luchtsystemen komen helaas niet in aanmerking voor de subsidieregeling.

Hoeveel geluid maakt een airconditioning?

Het geluid van een airconditioning is te vergelijken met het geluid van fluisteren. Een airconditioning is zeer geluidsstil en comfortabel in gebruik.

Kun je met een airconditioning ook verwarmen? 

Jazeker, het is met een airconditioning installatie mogelijk om je woning of bedrijfspand te verwarmen en te verkoelen. Zo bespaar je jaarlijks enorm op de energie rekening.

Hoeveel zonnepanelen heb je nodig voor een airconditioning?

Om een airconditioning te laten draaien zijn gemiddeld 3 tot 4 zonnepanelen nodig. Dit is een indicatie en sterk afhankelijk van je type airco en verbruik.

Wat kost een airconditioning inclusief installatie?

Bij Deno XL bieden wij diverse airconditioning installaties. Een Haier Tundra Plus airconditioning is beschikbaar vanaf €1.800,- inclusief standaard installatie.

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten airconditioning. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand of woning te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw airconditioning altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Airconditioning installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een airconditioning kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 2 weken een airconditioning installeren in je woning.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt
Ga naar de bovenkant