Lucht/water-warmtepomp (all electric ready)

Een lucht/water-warmtepomp is een hybride warmtepomp die kan worden uitgebreid naar een all electric warmtepomp door een boiler erbij te plaatsen. Je kunt dit zien als een tussenstap voor de all electric, vooral wanneer je huidige woning nog niet volledig geschikt is voor een dergelijk systeem. Wij bieden passende warmtepompen van Daikin en Valliant.

Wij bieden voor elke klant een passende warmtepomp, afhankelijk van je type woning en bestaande CV. Deno XL gebruikt slimme warmtepompen die, wanneer er energie terug geleverd moet worden, deze energie inzet om bijvoorbeeld de warmtepomp te koelen.

Hoe werkt een lucht/water-warmtepomp?

Wanneer je thuis de thermostaat aanzet, start de warmtepomp en hierdoor wordt je woning verwarmt. De werking van een lucht/water-warmtepomp kun je vergelijken met de werking van een koelkast, maar dan precies andersom. Deze warmtepompen hebben een binnen- en buitenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht. Vervolgens wordt deze warmte doorgegeven aan het koelmiddel. Via de binnenunit komt de warmte in je woning terecht. Op warme dagen kan dit proces omgekeerd worden om te koelen.

Is jouw woning geschikt voor een lucht/water-warmtepomp?

Een lucht/water- warmtepomp is geschikt voor bijna alle woningen. Dit komt omdat het een warmtepomp en cv-ketel in één is.  Hierdoor heb je een compleet verwarmingssysteem voor in je woning. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht om je huis te verwarmen, in samenwerking met de CV-ketel zorgt dit voor een comfortabele temperatuur in je woning.

Voldoende ruimte

Bij het plaatsen van een lucht/water-warmtepomp is het belangrijk dat er voldoende ruimte is aan de binnenkant en buitenkant van je woning. Er moet namelijk plek zijn voor een binnen-en buitenunit. Bij het buitendeel is het belangrijk om rekening te houden met de geluidseisen vastgesteld door de overheid.

Lage temperatuur afgiftesysteem

Bij een lucht/water-warmtepomp werkt de installatie met een lage temperatuur. Hierdoor is het belangrijk dat de temperatuur van het water in het verwarmingssysteem zo laag mogelijk is.

Goede isolatie

Om een lucht/water-warmtepomp te plaatsen is het belangrijk dat de woning een goede isolatie heeft. Dit zorgt voor zo min mogelijk warmteverlies en hierdoor kan de warmtepomp zo optimaal mogelijk werken.

Wij installeren warmtepompen van:

Daikin logo
Nefit & Bosch
Remeha
Intergas

Geschat resultaat

Het uiteindelijke resultaat hangt sterk af van verschillende factoren, waaronder de efficiëntie van de verwarmingssystemen in de woning en de specifieke kenmerken van de gekozen warmtepomp.

Investering

Vanaf € 4.185

De investering van een lucht/water-warmtepomp is vanaf €4.185. De prijs is sterk afhankelijk van het type, merk en je woning.

Besparing

€ 600-1200 jaarlijks

Een gemiddeld huishouden bespaard jaarlijks tussen de €600-1200 euro. Dit is een gemiddelde indicatie afhankelijk van je verbruik en type woning.

Terugverdientijd

4-8  jaar

De terugverdientijd van een warmtepomp ligt gemiddeld tussen de 4 tot 8 jaar. Dit is sterk afhankelijk van de energieprijzen en het verbruik van de woning.

De voordelen van een lucht/water-warmtepomp

  • Warmtepomp en cv-ketel in één

  • Minimaal €2925 subsidie

  • Tot 80% besparen

  • Binnen 4 tot 8 jaar terugverdiend

  • Vanaf prijs: €4.185 (inclusief standaard installatie en na aftrek van subsidie)

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw warmtepomp altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Warmtepompen installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een warmtepomp kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 4 weken een warmtepomp instaleren in je woning.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk