Duurzame energie efficiënt benutten met accupakketten

Verduurzaming van jouw bedrijf stopt niet bij zonnepanelen of laadpalen alleen. Wie duurzame energie opwekt, wil deze ook zo efficiënt mogelijk inzetten. Ook Deno XL vindt het belangrijk om verduurzaming zo breed en volledig mogelijk aan te pakken. Daarom behoren ook accupakketten tot ons aanbod.

Onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet

Een accupakket is een uitkomst voor onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet, duurzame energieopslag, noodstroomvoorziening, kostenbesparing, milieuvriendelijkheid, optimalisatie van zelfopgewekte energie en mobiliteitsflexibiliteit. Het biedt een slimme oplossing voor diverse toepassingen. Bij Deno XL verzorgen we dit graag!

Waarom een accu?

Hoewel steeds meer bedrijven en particulieren overstappen op zonne-energie, wil iedereen natuurlijk voorkomen op donkere dagen alsnog veel energie te moeten inkopen. Bovendien zal het salderen door de plannen van het kabinet de komende jaren steeds minder opleveren. Gelukkig is het mogelijk om zelf opgewekte energie op te slaan en op een later moment te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het ’s nachts opladen van je elektrische auto. Om dit mogelijk te maken, levert en plaatst Deno XL ook accu’s. Deze kunnen zelfstandig als back-up functioneren, maar zeker ook in combinatie met zonnepanelen.

Waarom Deno XL ?

Groots in service

Mocht er toch iets mis zijn, dan helpen we je uiteraard graag. Ons eigen serviceteam met snelle responstijd staat altijd voor je klaar. Persoonlijk contact en heldere oplossingen; dat is de service van Deno XL.

Groots in installatie

Bij Deno XL ben je zeker dat jouw accu veilig en correct wordt geïnstalleerd. Wij werken samen met goede en betrouwbare partners, waardoor jouw project altijd door de beste monteurs wordt uitgevoerd.

Groots in verduurzaming

Deno XL helpt je bij al jouw verduurzamingsinitiatieven. Een accu blijkt voor steeds meer organisaties een mooie aanvulling op bijvoorbeeld zonnepanelen of laadpalen. Waar nodig leveren wij niet slechts één onderdeel van deze systemen, maar verzorgen we het totale pakket!

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende quickscan aan

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno service heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Wij hadden een lastig project met grote hoogte en een VVE waarvan niet iedereen maar wel drie aparte huishoudens deelnamen. De offertes en planning zijn netjes nagekomen. Veel tijd en zorgvuldigheid werden besteed aan de route voor de kabels door het gebouw, waar we super blij mee zijn. Het zag er naar uit dat het heel erg in het zicht moest, maar Roderic heeft met zijn team uiteindelijk een prachtige onzichtbare oplossing gemaakt. Ook toen het niet helemaal goed werkte met de app en het terugleveren kwamen ze dezelfde dag nog langs om het op te lossen.

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Dank jullie wel team Mohammed van DENO Service! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno Service. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Deno Service is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno Service team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt