Hybride warmtepomp in combinatie met een cv-ketel

Een hybride warmtepomp werkt in je woning samen met een cv-ketel, waardoor je bestaande cv-ketel behouden blijft. Deze oplossing is de minste grote investering en kan in relatief oudere woningen worden geïnstalleerd. Het zorgt ervoor dat je aanzienlijk bespaart op gas zonder verlies van eigen comfort. Daarnaast werkt een hybride warmtepomp samen met de radiatoren in je woning, hiervoor is vloerverwarming geen vereiste.

Wij bieden voor elke klant een passende warmtepomp, afhankelijk van je type woning en bestaande CV. Deno XL gebruikt slimme warmtepompen die, wanneer er energie terug geleverd moet worden, deze energie inzet om bijvoorbeeld de warmtepomp te koelen.

Hoe werkt een hybride warmtepomp?

Wanneer je thuis de thermostaat aanzet, start de hybride warmtepomp en hierdoor wordt je woning verwarmt. Deze gebruikt eerst energie uit de buitenlucht om je huis te verwarmen. Als het buiten te koud is of als er extra warmte nodig is, schakelt de cv-ketel bij om extra warmte te leveren. Zo zorgt de hybride warmtepomp voor efficiënte en comfortabele verwarming, waarbij je minder gas verbruikt.

Is jouw woning geschikt voor een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is geschikt voor bijna alle woningen. Dit komt omdat een hybride warmtepomp samenwerkt met de bestaande CV ketel. . Hierdoor hoef je je huidige verwarmingssysteem niet volledig te vervangen. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht om je huis te verwarmen, terwijl de cv-ketel bijspringt op momenten dat er extra warmte nodig is of als de temperatuur buiten erg koud is.

Bestaande CV ketel

Bij een hybride warmtepomp heb je minstens een werkende CV ketel nodig.

De bestaande cv-ketel moet te combineren zijn met een hybride warmtepompsysteem, wat meestal betekent dat de ketel niet te oud of inefficiënt mag zijn.

Geschikt voor bijna alle woningen van en na 1970

Een hybride warmtepomp is geschikt voor bijna alle woningen gebouwd vanaf 1970. Deze huizen zijn vaak redelijk geïsoleerd en voldoen aan de basis eisen voor het efficiënt functioneren van een hybride systeem.

Redelijke isolatie

Om een hybride warmtepomp te plaatsen is het belangrijk dat de woning een minimale isolatie heeft. Dit zorgt voor zo min mogelijk warmteverlies en hierdoor kan de warmtepomp zo optimaal mogelijk werken.

Wij installeren warmtepompen van:

Daikin logo
Nefit & Bosch
Remeha
Intergas

Geschat resultaat

Het uiteindelijke resultaat hangt sterk af van verschillende factoren, waaronder de efficiëntie van de verwarmingssystemen in de woning en de specifieke kenmerken van de gekozen warmtepomp.

Investering

Vanaf € 3.900

De investering van een warmtepomp kost gemiddeld tussen de 4 tot 8 duizend euro. Dit is sterk afhankelijk van het type, merk en je woning.

Besparing

€ 600-1200 jaarlijks

Een gemiddeld huishouden bespaard jaarlijks tussen de €600-1200 euro. Dit is een gemiddelde indicatie afhankelijk van je verbruik en type woning.

Terugverdientijd

4-8  jaar

De terugverdientijd van een warmtepomp ligt gemiddeld tussen de 4 tot 8 jaar. Dit is sterk afhankelijk van de energieprijzen en het verbruik van de woning.

De voordelen van een hybride warmtepomp

  • Werkt samen met de bestaande CV ketel en radiatoren

  • Minimaal €2400 subsidie

  • Tot 80% besparen

  • Binnen 4 tot 8 jaar terugverdiend

  • Vanaf prijs: €3.900 (inclusief standaard installatie en na aftrek van subsidie)

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten warmtepompen. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw warmtepomp altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Warmtepompen installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een warmtepomp kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 4 weken een warmtepomp instaleren in je woning.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk