Werken bij Deno XL

Deno XL is de installatiepartner voor particulieren en bedrijven in duurzame energieoplossingen. Zonnepanelen, laadpalen, accu’s en warmtepompen maken onderdeel uit van ons assortiment. Wij adviseren, installeren en verzorgen service en onderhoud voor onze klanten, zowel zakelijk als particulier. Met een enthousiast en deskundig team staan wij onze klanten met deskundig advies en uitstekende service tot dienst.  Wij zijn op zoek naar nieuwe medewerkers om Deno XL te versterken.

Werken bij Deno XL

Een baan waar jij echt jezelf kan zijn, veel kan leren en ook nog eens een steentje bijdraagt aan een beter klimaat. Dat is werken bij Deno XL. In ons jonge en diverse team is altijd ruimte voor nieuw talent. Ook als jij nog niet veel ervaring hebt.

Leren op onze
kosten

Werknemers van Deno XL krijgen altijd de kans om zich te ontwikkelen. Zelfs als je nog helemaal geen ervaring hebt, leiden wij je op tot volwaardig monteur of elektricien.

Goede
arbeidsvoorwaarden

Bij Deno XL zorgen we goed voor onze collega’s. Werken bij Deno XL betekent een mooi salaris, gunstige arbeidsvoorwaarden, een goede pensioenregeling en het realiseren van mooie projecten met leuke collega’s.

Hecht
team

Bij Deno XL kom je terecht in een leuk, hecht en divers team. Bij ons is er ruimte voor iedereen, wat ook betekent dat je altijd volledig jezelf kunt zijn.

Onze visie

Sterk vakmanschap gekoppeld aan producten van hoge kwaliteit. Dat is hoe Deno XL zijn doelen wil realiseren. Zo werken wij met gecertificeerde monteurs en de hoogste kwaliteit producten. Door daarnaast samen te werken met partners die dezelfde kijk op verduurzaming hebben, kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Zo helpt Deno XL om de energietransitie in Nederland zo goed mogelijk te laten verlopen.

Kom jij ons team van Deno XL versterken?

Samen groeien we naar een duurzame toekomst!

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk