CV-ketel

CV-ketel

Energiezuinig verwarmen met innovatieve cv-ketels

Met een energiezuinige CV-ketel kun je tot 15% besparen op je energierekening. Bij Deno XL leveren wij HR-ketels die een hoog rendement hebben en minder gas verbruiken. Deze ketels benutten ook de energie uit waterdamp, waardoor er bijna geen warmte verloren gaat. Een innovatieve CV-ketel is een geschikte tussenoplossing als je woning of bedrijfspand nog niet klaar is voor een warmtepomp. Zo ben je voorbereid op een hybride warmtepompsysteem.

Bij Deno XL staan onze experts klaar om je te helpen bij het kiezen van een geschikte CV-ketel voor je woning of bedrijfspand. Wij garanderen installatie op locatie binnen twee weken.

CV-ketels Deno XL

Verschillende soorten CV-ketels

Bij Deno XL bieden we een diverse selectie aan CV-ketels met een hoog rendement, waarmee je energiezuinig kunt verwarmen. Al onze CV-ketel modellen kunnen in de toekomst worden uitgebreid met een hybride warmtepompsysteem. De installatie van een CV-ketel is inclusief een gratis thermostaat, maar de prijzen zijn exclusief een nieuwe rookgasafvoer. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Intergas combi kompact - CV-Ketel

Intergas kombi kompakt HRE

 • Hoog rendement ketel (HR)

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Hoog rendement op tapwater en verwarming

 • Voorbereid op een hybride warmtepomp systeem

 • 15 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €1.900 (inclusief standaard installatie)

Remeha Tzerra Ace-Matic

 • Hoog rendement ketel (HR)

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Extreem hoog rendement op warm water

 • De beste combinatie met een hybride warmtepomp systeem

 • 10 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €2.100 (inclusief standaard installatie)

Inter gas - Xtreme CV-ketel

Inter gas Xtreme

 • Hoog rendement ketel (HR)

 • Snelle besparing op gasverbruik

 • Extreem hoog rendement op warm water

 • Voorbereid op een hybride warmtepomp systeem

 • 15 jaar garantie

 • Vanaf prijs: €2.300 (inclusief standaard installatie)

Wij installeren warmtepompen van:

Nefit logo - CV ketel
Remeha
Intergas

De voordelen van een energiezuinige CV-ketel

Het plaatsen van een cv-ketel in je woning heeft verschillende voordelen. Het zorgt voor besparing op de energierekening, een optimaal comfort in je woning en een hoog rendement. Met een innovatieve CV-ketel kun je zuinig stoken.

Hybrid ready

Een groot voordeel van onze CV-ketel modellen is dat ze in de toekomst kunnen worden uitgebreid met een hybride warmtepompsysteem. Hierdoor ben je optimaal voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.

Besparen op de energierekening

Innovatieve HR-ketels hebben een hoog rendement, waardoor ze efficiënt verwarmen met minimaal verbruik. Dit zorgt voor besparingen op gas en verlaagt je energierekening.

Comfortabele temperatuur

Met een innovatieve HR-ketel verwarm je jouw woning efficiënt, snel en energiezuinig, waardoor je altijd verzekerd bent van een comfortabele temperatuur en lagere energiekosten.

Het installeren van een CV-ketel

Bij aankoop van een CV-ketel bieden wij een standaard installatie bij jouw woning of kantoorpand. Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een CV-ketel kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 2 weken een ketel installeren en dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project. Vraag ons eens om een advies en een plan van aanpak.

CV-ketels Deno XL
CV-ketels Deno XL veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over warmtepompen

Kun je de CV-ketel uitzetten?   

Nee, het is niet mogelijk om de CV-ketel uit te zetten. Hierdoor kan de steekvlam kapot gaan.

Wat is de gemiddelde levensduur van een CV-ketel?  

De gemiddelde levensduur van een CV-ketel is ongeveer 15 jaar. Het is belangrijk om elke twee jaar onderhoud te laten uitvoeren, zodat de ketel efficiënt blijft verwarmen en een hoog rendement behouden blijft.

Kun je na 2026 nog een CV-ketel kopen?  

Jazeker, het blijft mogelijk om na 2026 een CV-ketel aan te schaffen. We raden echter aan om ook de opties voor een hybride warmtepomp te overwegen. Dit is een toekomstgerichte keuze die je energiekosten verlaagt en een comfortabele temperatuur in huis garandeert.

Wat kost een CV-ketel inclusief installatie? 

Bij Deno XL bieden wij diverse CV-ketels. Een Intergas kombi kompakt HRE is beschikbaar vanaf €1.900,- inclusief standaard installatie.

Waarom Deno XL ?

Groots in advies

Er zijn verschillende soorten CV-ketels. Welke het best bij jouw bedrijfspand past, is met name afhankelijk van de eigenschappen van het gebouw. Deno XL helpt jou om tot de beste keuze voor jouw pand of woning te komen.

Groots in kwaliteit

Deno XL zorgt dat jouw CV-ketel altijd goed en veilig wordt geïnstalleerd. Dankzij onze partnerships kun jij altijd rekenen op de beste producten en goed opgeleide monteurs voor jouw project.

Groots in levering

Een CV-ketel installeren zonder lange wachttijden? Dat is in deze tijd helaas zeldzaam, maar bij Deno XL kan het wél! Wij werken met verschillende leveranciers, waardoor we voor elke situatie snel een CV-ketel kunnen selecteren. Wij kunnen binnen 2 weken een CV-ketel installeren in je woning.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk
Ga naar de bovenkant