Voor een groener klimaat

Verduurzamen, een verstandige keuze!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, niet alleen vanwege wettelijke verplichtingen, maar ook omdat het een slimme manier is om kosten te besparen. Het aanschaffen van zonnepanelen, laadpalen of accupakketten is een populaire stap die steeds meer bedrijven en particulieren zetten. Bij Deno XL begrijpen we dat je zeker wil zijn van de verduurzaming die je kiest, vooral in een markt met talloze aanbieders. Wij gaan kritisch te werk bij het selecteren van onze leveranciers, zodat jij altijd kunt rekenen op een goed functionerende installatie, betrouwbare monteurs, snelle levertijden en de hoogste kwaliteit!

Hoe onze duurzame oplossingen werken

Zonnepanelen maken gebruik van zonlicht om energie op te wekken, laadpalen bieden een efficiënte manier om elektrische voertuigen van stroom te voorzien, terwijl accupakketten overtollige energie opslaan voor later gebruik. Of het nu gaat om het genereren van groene stroom, het faciliteren van elektrisch vervoer, of het optimaliseren van energieopslag, onze diensten dragen bij aan duurzaamheid op meerdere fronten. Zo kun je niet alleen de ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook kostenbesparingen realiseren. Een complete en verantwoorde keuze voor de toekomst!

Bekijk onze diensten

Verduurzaming kan op vele manieren. De ene techniek past misschien beter bij jouw bedrijf dan de ander. Wij zijn specialist op verschillende terreinen. Maak kennis met onze dienstverlening.

Zonnepanelen

Warmtepompen

Laadpalen

Service & onderhoud

Accupakketten

Verduurzaming aan huis

Duurzaamheid strekt zich niet alleen uit tot bedrijven, maar ook tot huizen. Bij Deno XL begrijpen we dat de wens om duurzamer te leven ook thuis relevant is. Daarom bieden we oplossingen voor warmtepompen, zonnepanelen, laadpalen en accupakketten die geschikt zijn voor particuliere huishoudens. Of je nu je eigen groene stroom wilt opwekken, een laadpunt voor je elektrische auto wilt installeren of overtollige energie wilt opslaan, wij leveren hoogwaardige producten en diensten.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag direct een offerte aan!

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Fam. Meijer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super installatie!

David Van Linschoten