Verduurzaam je huis met hoogwaardige oplossingen

Er zijn verschillende manieren om je woning energiezuiniger te maken. Zo bespaar je geld op je energierekening, woon je comfortabeler én verminder je je CO2-uitstoot. De mogelijkheden zijn afhankelijk van je type woning, je budget en je wensen. Bij Deno XL adviseren we je graag over oplossingen om duurzaam te verwarmen, duurzame energie op te wekken, groene energie op te slaan en voor het laden van je elektrische auto.

Duurzame oplossingen voor particulieren

Zonnepanelen

Warmtepompen

Laadpalen

Service & onderhoud

Accupakketten

Verduurzamingsadvies op maat

Bij Deno XL begrijpen we dat de verduurzaming van je woning een grote stap is. Daarom geven we je uitgebreid advies op maat, zodat je de juiste keuzes kunt maken voor jouw specifieke situatie. We nemen de tijd om je wensen en behoeften te bespreken en bekijken samen met jou welke verduurzamingsoplossingen het meest geschikt zijn voor jouw woning.

Ontdek de verduurzamingopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt