Wat bieden wij?

Na het opleveren van jouw installatie is Deno XL nog niet klaar. Wij verzorgen ook het onderhoud van jouw zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en accu’s. Wie bij ons een onderhoudscontract afsluit, kan rekenen op een altijd werkende en goed presterende installatie.

Geniet van zorgeloos onderhoud!

Met ons complete onderhoudscontract ben je verzekerd van een altijd optimaal presterende installatie. Profiteer van remote monitoring, real-time inzicht via de app en een toegewijd serviceteam dat snel en persoonlijk voor je klaarstaat. Ervaar de voordelen van zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en accu’s zonder zorgen. Kies voor Deno XL en ga voor duurzaamheid met gemoedsrust!

Monitoring van prestaties

Op afstand kunnen wij meekijken met de werking van jouw installatie. Waar nodig sturen we bij, of informeren we je als er aandachtspunten zijn. Via een app krijg je daarnaast ook zelf realtime inzicht in de werking en opbrengsten van jouw installatie. Deze gegevens kan jij naar eigen voorkeur ook voor of achter de schermen delen.

Serviceteam

Klanten van Deno XL kunnen altijd rekenen op uitstekende service. Wij werken uitsluitend met de beste monteurs, die pas klaar zijn wanneer jouw installatie perfect functioneert. Ook wanneer er toch iets misgaat, staan we voor je klaar. Ons serviceteam staat voor persoonlijk contact en snelle oplossingen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag direct een offerte aan!

Reviews

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk