Jouw eerste hulp bij een gerichte energietransitie

De energietransitie is een thema dat ons allemaal bezighoudt. Op termijn moeten we helemaal van fossiele brandstoffen af. Dit is nodig voor onze planeet, maar het kan jou ook helpen om geld te besparen. Bovendien wordt het energielabel van jouw woning of kantoor steeds belangrijker. Bij de bepaling van de waarde van het vastgoed speelt het energielabel steeds vaker een doorslaggevende rol. Wij kunnen zeer gericht en op maat de beste duurzame oplossingen voor jouw object aanrijken. Vanzelfsprekend zorgen we ook dat die maatregelen vakkundig en probleemloos worden geïnstalleerd.

Bekijk onze diensten

Verduurzaming kan op vele manieren. De ene techniek past misschien beter bij jouw bedrijf dan de ander. Wij zijn specialist op verschillende terreinen. Maak kennis met onze dienstverlening.

Zonnepanelen

Warmtepompen

Laadpalen

Service & onderhoud

Accupakketten

Beter Energielabel is lagere energiekosten

Het Energielabel is een instrument dat we al langer kennen en ook steeds belangrijker wordt. Zo is het sinds januari 2023 voor kantoorgebouwen verplicht om minimaal energielabel C te hebben. Voldoet jouw kantoor nog niet aan die eisen, dan kan Deno XL je helpen. Maar ook als je kantoorpand al wel voldoet aan deze wettelijke verplichting, kan het verstandig zijn om verdergaande duurzame maatregelen te nemen. Dit met het oog op de toekomst en de stijgende energieprijzen. Vraag ons eens om een advies en een plan van aanpak.

Ontdek de verduurzamingopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt