Laadpalen: gemakkelijk en duurzaam tegelijk

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. En dus neemt ook de behoefte aan oplaadpunten snel toe. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om een of meerdere laadpalen te installeren. Het draagt bij aan de duurzame uitstraling van je bedrijf en is een mooie service naar medewerkers en relaties. Wij bieden ook mooie laadpalen voor thuisgebruik met een luxe uitstraling. Kortom, Deno XL heeft voor iedere situatie de juiste laadoplossing.

Bij het plaatsen van een of meerdere laadpalen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Niet alleen de ruimte op locatie, maar ook de technische randvoorwaarden van bijvoorbeeld het energienet zijn daarin bepalend. Deno XL helpt jou om de juiste keuze te maken!

Kostenefficiënt opladen

Een laadpaal thuis of op het werk biedt gemakkelijk, snel en kostenefficiënt opladen voor elektrische voertuigen. Dit bespaart tijd, is milieuvriendelijk, bevordert duurzaamheid, verhoogt de waarde van vastgoed en geeft controle over het laadschema. Laadpalen zijn een slimme keuze voor eigenaren van elektrische voertuigen! We verzorgen dit graag.

Wand- of vloermontage?

Een laadpaal kan zowel op de vloer als aan een muur worden gemonteerd. Bij wandmontage spreken we ook wel van een ‘wallbox’. Deze is doorgaans iets goedkoper dan een in de grond geplaatste laadpaal, maar in alle situaties is de afstand van de verdeelinstallatie tot aan de parkeerplaats bepalend. Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? Deno XL helpt je graag op weg!

Vermogen

Een belangrijke vraag om te stellen, is hoeveel vermogen je nodig hebt voor jouw laadpaal of laadpalen. Voor particuliere voertuigen is dit meestal 11 of 22 kW. Maar misschien wil je voor jouw zakelijke laadpalen een veel groter vermogen, bijvoorbeeld voor grote bedrijfswagens, of wil je meerdere laadpalen tegelijk kunnen bedienen. Deno XL heeft talloze mogelijkheden en denkt graag met je mee!

Load Balancing

Het opladen van elektrische auto’s vergt relatief veel elektriciteit. Natuurlijk wil je stroomstoringen voorkomen. Dit kan dankzij Load Balancing. Hierbij leggen we extra voorzieningen aan, die de stroom zorgvuldig verdelen en daarmee overbelasting voorkomen.

Personaliseer jouw laadplan

Met laadpalen voor de deur ziet iedereen direct dat jouw bedrijf groen bezig is. Voor een nog sterkere duurzame uitstraling, kan Deno XL jouw huisstijl of corporate identity op de laadpalen loslaten. In een offerte laten we graag zien hoe jouw gepersonaliseerde laadpalen eruit kunnen zien!

Waarom Deno XL ?

Groots in levering

Lange levertijden komen in de markt helaas veel voor. Gelukkig heb je hier bij Deno XL géén last van. Wij werken samen met verschillende leveranciers, waardoor jij nooit lang op jouw laadpalen hoeft te wachten!

Groots in energie

Natuurlijk moet jouw installatie geen problemen opleveren. Bij Deno XL kijken we kritisch naar het benodigde vermogen en zetten we Load Balancing in om overbelasting te voorkomen. Hiermee voorzien we jou van een perfect werkende laadpaal.

Groots in service

Als klant van Deno XL hoef jij je nergens zorgen over te maken. Van het selecteren van de juiste laadpaal tot de complete installatie en nazorg; wij nemen het gehele traject over. Ons werk is pas afgerond als jouw laadpaal perfect werkt.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende quickscan aan

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO Service! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Wij hadden een lastig project met grote hoogte en een VVE waarvan niet iedereen maar wel drie aparte huishoudens deelnamen. De offertes en planning zijn netjes nagekomen. Veel tijd en zorgvuldigheid werden besteed aan de route voor de kabels door het gebouw, waar we super blij mee zijn. Het zag er naar uit dat het heel erg in het zicht moest, maar Roderic heeft met zijn team uiteindelijk een prachtige onzichtbare oplossing gemaakt. Ook toen het niet helemaal goed werkte met de app en het terugleveren kwamen ze dezelfde dag nog langs om het op te lossen.

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno service heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Deno Service is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno Service. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Bedankt Deno Service team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt