Verduurzamen én geld besparen met zonnepanelen

Verduurzamen, wettelijke verplichtingen, geld besparen; er zijn meer dan genoeg redenen om als bedrijf zonnepanelen aan te schaffen. Steeds meer bedrijven doen dit ook. Bij Deno XL begrijpen we dat je zeker wil zijn dat jouw zonnepanelen van de beste kwaliteit zijn, ook in een markt met veel aanbieders. Daarom zijn we altijd kritisch op de leveranciers waarmee we in zee gaan. Zo ben jij altijd zeker van een goed werkende installatie, betrouwbare monteurs, snelle levertijden en de hoogste kwaliteit zonnepanelen!

Waardevolle investering

Zonnepanelen zijn een slimme overweging vanwege duurzame energie, kostenbesparing, milieuvriendelijkheid, lage onderhoudskosten, onafhankelijkheid van het energienet, economische groei en waardestijging van vastgoed. Kortom, een waardevolle investering voor een duurzame en economisch slimme toekomst.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen gebruiken zonlicht om energie op te wekken. De panelen bevatten zonnecellen die zonlicht absorberen, waarbij spanning ontstaat in de vorm van gelijkstroom. Een omvormer zet deze gelijkstroom vervolgens om in wisselstroom. Daarna kan de eigenaar gebruikmaken van de zelfopgewekte zonnestroom, wat goed is voor het milieu en de portemonnee! Naast zonnepanelen bestaan er ook zonnecollectoren, die warmte van de zon gebruiken om tapwater te verwarmen. Dit verwarmde water wordt opgeslagen in een zonneboiler om vervolgens te gebruiken als sanitair water voor bijvoorbeeld douche of bad.

Van A tot Z geregeld

Bij Deno XL regelen wij het gehele traject van A tot Z. We beginnen met een dakberekening om te zien hoeveel zonnepanelen je op het dak kwijt kunt, in de meest gunstige positie ten opzichte van de zon. Ook bekijken we het huidige verbruik en bespreken we het toekomstige verbruik. Vervolgens nemen we de volledige installatie op ons. Onderconstructies, zonnepanelen, omvormers, eventuele accu’s en de software voor monitoring; wij verzorgen het hele pakket.

Tier 1 zonnepanelen

Deno XL werkt uitsluitend met tier 1 fabrikanten. Dit staat garant voor de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarbij bieden we jou als klant de keuze tussen verschillende merken zonnepanelen. Bovendien werken wij met full black zonnepanelen. Deze vallen minder op, wat zorgt voor de allermooiste uitstraling van jouw dak!

Waarom Deno XL ?

Groots in levering

Zonnepanelen laten plaatsen, maar geen zin in lange wachttijden? Dan zit je bij Deno XL goed! Omdat wij samenwerken met verschillende leveranciers, kunnen wij de installatie van jouw zonnepanelen snel en vertrouwd verzorgen.

Groots in kwaliteit

De laatste jaren is het aantal installateurs van zonnepanelen snel toegenomen. Maar natuurlijk wil je wel zekerheid dat jouw zonnepanelen veilig en correct worden geïnstalleerd. Deno XL investeert in kennis, service en vakmanschap, zodat jij altijd op de beste kwaliteit kunt rekenen. Ons werk zit er pas op wanneer de installatie voor de volledige 100% draait.

Groots in service

Als er onverhoopt toch iets mis is, helpen we je uiteraard direct. Ons eigen serviceteam heeft een snelle responstijd en staat dagelijks voor je klaar. Persoonlijk contact en snelle oplossingen; dat is de service van Deno XL.

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende quickscan aan

Reviews

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk