Alle kennis om je bedrijf of organisatie te verduurzamen

Veel bedrijven en ondernemers willen verduurzamen. Om hun steentje bij te dragen aan een beter milieu én om zelf geld te besparen. Heeft jullie bedrijf of heb je als ondernemer besloten om duurzame maatregelen te nemen? Dan helpt Deno XL je verder. Wij starten met een gericht en vakkundig advies – bijvoorbeeld via onze quick scan– waaruit een doelgericht plan van aanpak volgt. Hierna verzorgen we de complete installatie. Natuurlijk leveren we ook de eventuele nazorg en onderhoud bij de producten en systemen die wij leveren.

Bekijk onze diensten

Verduurzaming kan op vele manieren. De ene techniek past misschien beter bij jouw bedrijf dan de ander. Wij zijn specialist op verschillende terreinen. Maak kennis met onze dienstverlening.

Zonnepanelen

Warmtepompen

Laadpalen

Service & onderhoud

Accupakketten

Uiteenlopende opdrachtgevers

Als DenoXL werken wij voor uiteenlopende, zakelijke opdrachtgevers. Zo zijn we actief voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars, maar ook voor bedrijven in de zakelijke en industriële dienstverlening. Feitelijk kan elke organisatie met een bedrijfsobject bij ons terecht voor een gericht advies om zijn of haar vastgoed te verduurzamen.

Bekijk bij Dienstverlening voor welke producten en systemen je bij ons terecht kunt.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vraag direct een offerte aan!

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Fam. Meijer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super installatie!

David Van Linschoten

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt