Deno XL is groots in verduurzaming. Daar hoort natuurlijk ook een duurzaam pand bij. Mede daarom verhuisden we in december van Ridderkerk naar Bedrijvenpark Ambachtse Zoom in Hendrik-Ido-Ambacht. Niet alleen past dit energieneutrale en circulaire bedrijvenpark goed bij onze visie op verduurzaming; ook kunnen we onze klanten vanuit deze locatie nog beter bedienen!

Groots in levering en kwaliteit

Deno XL is een jong bedrijf met ambitie. Met onze nieuwe naam stellen we onszelf als missie om zakelijk Nederland te helpen verduurzamen. Ons assortiment is uitgebreid met laadpalen, warmtepompen en accupakketten. Ook zijn wij jouw partner voor onderhoudscontracten. Natuurlijk willen we de snelle levering en hoge kwaliteit blijven garanderen die je van ons gewend bent. De verhuizing naar ons nieuwe pand helpt ons daarbij.

Snel bij jou voor de deur

Zo beschikken we in Hendrik-Ido-Ambacht over een groter magazijn. Hier kunnen we meer producten op voorraad houden, waarmee we sneller op locatie aan de slag kunnen. Ook de gunstige ligging, pal naast de A16, zorgt dat we nog sneller bij onze klanten voor de deur staan. Bovendien is het nieuwe pand een fijne werkplek, waar we onze zakelijke klanten goed kunnen ontvangen. We hopen ook jou daarom snel te verwelkomen!

Deel dit bericht

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt