Ben jij supporter van één van de betaald voetbalclubs in de regio Rijnmond? Dan is de kans groot dat je ons al hebt gespot in het stadion! Deno XL mag zich namelijk sponsor noemen van Feyenoord, Sparta, Excelsior en FC Dordrecht. En daar zijn we bijzonder trots op.

Grootse stappen

Sinds kort gaat ons bedrijf – voorheen Deno Service – door het leven als Deno XL. Die naamswijziging gaat gepaard met andere grote veranderingen. Met een breder assortiment dan voorheen richten we ons op de verduurzaming van zakelijk Nederland. Kortom: we zetten grote stappen vooruit. En dat mag iedereen natuurlijk zien! Daarom zijn we sinds kort sponsor van de vier profclubs in onze regio.

Business Clubs

Naast het steunen van deze mooie clubs, is dit ook een perfecte kans om onze naamsbekendheid te vergroten onder een groot publiek. We zijn ook vaak te vinden bij de Business Clubs, waar we leuke reacties krijgen van klanten en andere relaties. En mocht Feyenoord ooit overstappen naar een nieuw stadion of het huidige stadion flink willen verbouwen, dan weten ze nu natuurlijk wie ze kunnen benaderen om mee te denken over de verduurzaming daarvan!

Deel dit bericht

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Reviews

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt