Groots in verduurzaming. Dat waren we al voor consumenten, maar nu ook voor de zakelijke markt. Na de sterke groei die we de afgelopen jaren al doormaakten, vonden we het tijd om de verduurzaming van Nederland grootser aan te pakken. Dat wilden we ook in onze naam naar voren laten komen. Daarom heet Deno Service voortaan Deno XL!

Groter assortiment

Wat maakt Deno XL dan grootser dan voorheen? Ten eerste hebben we een groter assortiment. Naast zonnepanelen installeren we nu ook laadpalen, warmtepompen en accupakketten; alles om de totale verduurzaming van jouw pand te realiseren! Bovendien ontzorgen we je in het hele traject. Van het verkennen van jouw verduurzamingsopties tot de complete installatie en nazorg.

De verduurzaming van zakelijk Nederland

Natuurlijk blijven we de particuliere markt bedienen. Maar ons doel is om ook een groot deel van zakelijk Nederland te bedienen. We zien dat de verduurzaming van bedrijfsobjecten een steeds groter thema wordt. En we geloven dat wij dé partij zijn om daarbij te helpen. Bij Deno XL begrijpen we namelijk dat niet ieder bedrijf hetzelfde is. Ook niet als het om verduurzamen gaat. Als specialist op verschillende terreinen, vinden wij altijd de perfecte oplossing voor jouw bedrijf.

Nieuwe directie

Graag stellen we ook onze nieuwe directie voor. Onze oprichter Ludeno Dreischor heeft namelijk versterkingen gevonden in Michel Capitein en Deniece von Harras. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de commercie (onder leiding van Michel), techniek en installatie (onder leiding van Ludeno) en operatie (onder leiding van Deniece). Kennismaken? We nodigen je graag uit voor een kopje koffie in ons nieuwe pand in Hendrik-Ido-Ambacht!

Deel dit bericht

Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan.

Reviews

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Tijdens alle stappen van het proces. Hele duidelijke communicatie. Nette jongens en super netjes gewerkt. Hartelijk bedankt voor de super instalatie!

David van Linschoten

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Zonnepanelen besteld en aangesloten. Zeer goed gewerkt en een klein probleempje snel opgelost. De werkdag daarna ook de twee telefoons een app geïnstalleerd met de bekende opbrengst e.d. Deno service niet alleen leuk maar degelijk bedrijf. En voor ons een eerlijk bedrijf waar je zeker wat aan hebt.
Onze dank is groot voor Deno service. Nogmaals bedankt.

Familie Meijer

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk