Zonnepanelen Dordrecht

Zonnepanelen zijn een goede manier om uw huis te verduurzamen doordat het mogelijk is om zelf energie op te wekken. Hierdoor stoot u minder CO2 uit omdat de  energie uit een schone bron komt.  In Dordrecht zijn er ook steeds meer zonnepanelen op de daken te vinden. Laat uw zonnepanelen plaatsen door een vakkundige zonnepanelenspecialist.

Deno XL  is het zonnepanelenbedrijf in Dordrecht en omgeving. Wij kunnen u helpen bij het plaatsen van de zonnepanelen in Dordrecht. Het installeren van de panelen is op verschillende daken mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden wat wij kunnen betekenen voor het plaatsen van  zonnepanelen in Dordrecht.

Een groene toekomst van Dordrecht met behulp van zonnepanelen

Een groene toekomst kan worden gerealiseerd met behulp van zonnepanelen. Doordat er energie wordt opgewekt met de zon hoeven er geen fossiele energiebronnen uitgeput te worden. Hierdoor zijn zonnepanelen voor de lange termijn een goede investering. Ook in Dordrecht is het een goede keuze om zonnepanelen te plaatsen op het dak.

Wat is het voordeel van zonnepanelen in Dordrecht?

Het hebben van zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. Een hiervan is de besparing op de energierekening. Andere bijkomende voordelen zijn:

-Lange levensduur van 25 jaar;
– Verhoging van de WOZ-waarde;
– Bijdragen aan een beter milieu;
– Een investering met rendement;
-Mogelijkheid om de BTW terug te krijgen.

Wilt u meer weten over wat zonnepanelen kunnen opleveren voor u in Dordrecht? Vraag naar de mogelijkheden.

Op welke daken kunnen zonnepanelen geplaatst worden?

Het plaatsen van zonnepanelen kan op verschillende daken. Voor ieder dak is er een geschikte oplossing te vinden. Het enige punt wat in het achterhoofd gehouden moet worden voor het plaatsen van zonnepanelen is de kant waar de panelen komen.

Plaats de zonnepanelen aan de kant waar de zon het langst schijnt. Op deze manier haalt u het meeste rendement uit de zonnepanelen. Is er aan beide kanten van uw dak voldoende zonlicht? Overleg dan met de zonnepaneleninstallateur in Dordrecht van welke kant u het meeste rendement kunt halen.

Meer informatie opvragen over zonnepanelen Dordrecht

Wilt u meer weten over de zonnepanelen Dordrecht van Deno XL? Neem contact met ons op! Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Ook kunnen we eventueel een (telefonische) afspraak maken om uw project te bespreken. Volg ons ten slotte ook op Facebook! Hier worden onze nieuwste projecten gedeeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ontdek de verduurzamingsopties voor jouw bedrijf!

Vraag een gratis, vrijblijvende offerte aan

Reviews

Nette prijs, snelle levering, creatieve oplossingen, keurig werk en zeer hulpvaardig. Zeker aan te raden!

Thierry Le Grand

Ik ben blij dat ik in de wirwar van bedrijven die zonnepanelen plaatsen Deno XL heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dat ik perfect ben geholpen. Vanaf begin af aan heb ik goed contact met Deno. Ze reageren zeer snel op mijn e-mail en ik heb zeer goede uitleg gehad over de mogelijkheden. Compliment aan Victoria (sales) en aan de heren die mijn panelen hebben geïnstalleerd (Resul en Safir). Alles was binnen 6 weken voor elkaar.

Willem Mosterdijk

Dank jullie wel team Mohammed van DENO XL! Top werk ziet er strak uit en nu lekker milieu bewust bezig zijn en geld besparen!

Sander Klaver

Op tijd en heel vlot geïnstalleerd.
Bedankt team Mohammed

Bea Ruscillo

Deno XL is top!
Al je vragen worden snel en vakkundig behandeld, kortom vertrouwd.
Aanrader !!

Mart Hijnen

Heel tevreden zijn we over de keuze voor Deno XL. Alles klopte: het eerste contact, de aangeboden kwaliteitsapparatuur, de verdere contacten met het kantoor, de schouw, de afspraken en de prijs. Er is door een leuk en kundig team hard en netjes gewerkt. Met dit bedrijf kun je zaken doen. Bedankt Asem :)

Jan H de Boer

Fijn en vakkundig zijn de zonnepanelen gelegd door Noma en Mohhamed.
Super snel geleverd prima gedaan!

Petra Van der Perk

Erg prettige partij om zaken mee te doen. Goed advies vooraf, nette plaatsing van zonnepanelen en goede after sales. Aanrader!

Peter van Bragt

Bedankt Deno XL team voor de snelle en goede service. Prima werk geleverd door een prima team.

Peter Koolwijk